Tandlæger Tandbehandlinger Tandeftersyn tandbehandlinger jagtvej101
Tandlægerne Jagtvej 101

TANDLÆGESKRÆK

Tandlægeskræk er et stort problem for mange mennesker. Mange har været ude for en ubehagelig oplevelse f.eks. fra et tidligere tandlægebesøg. Nogle har måske fortrængt, hvad det egentlig er, de er bange for, og er bare utilpasse ved situationen. Det kan være mange ting, der vækker ubehag f.eks. lydene, lugten af tandlæge,  at føle man mister kontrollen mv.

Tandlægeskræk er årsag til, at mange i årevis undlader at gå til tandlæge. Besøg hos tandlægen er ofte forbundet med angst, svedeture og alverdens undskyldninger for at blive væk.

Smertefri behandling afhjælper i høj grad tandlægeskræk, og det er yderst vigtigt med god tid til ordentlig information.

Det er vigtigt at erkende sin tandlægeskræk og fortælle om det til tandlægen. Når du ringer og bestiller tid, har vi mulighed for at berolige dig og hjælpe dig til at vide, at du også har kontrol over situationen, når du er hos tandlægen. Vi aftaler ved dit første besøg, at vi kun kigger på tænderne. Vi har tid til at tale sammen og afdramatisere dine skrækforestillinger. Herefter aftaler vi, hvad der skal ske.

Vi oplever at mange patienter kommer sig over deres tandlægeskræk efter nogle gange.